Cornel Galeș, deși ocupat până peste cap cu afacerile și călătoriile pe care le are alături de noua lui parteneră de viață, își găsește, cât de des poate, timpul necesar pentru a o vizita pe nașa de cununie a lui și a regretatei Ileana Ciuculete.


Așa s-a întâmplat și zilele trecute când, într-una dintre serie, Cornel Galeș s-a prezentat în fața casei nașei sale și, alături de aceasta și de soțul ei, a petrecut câteva ore bune. Evident, Doina, nașa a cestuia, a avut grijă să pună pe masă tot felul de bunătățuri și să îl servească cu un șpriț ”corespunzător”, decisă să îl facă să se relaxeze cât mai mult și să uite de probleme,e și de procesele pe care le are cu copiii Ilenei Ciuculete pentru moștenirea rămasă în urma regretatei artiste.

cornel_gales.jpg

cornel gales ileana ciuculete nasi chef
Vaduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Gales, a incins o mica petrecere cu nasii de cununie
foto: Facebook

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă. Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. Rămas văduv, Cornel Galeș și-a refăcut rapid viața și a ajuns în brațele blondei Vivi, șefa unei agenții de turism pentru care lucrează, acum, și văduvul Ilenei Ciuculete.

cornel_gales1.jpg

cornel gales ileana ciuculete nasi chef
Vaduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Gales, a incins o mica petrecere cu nasii de cununie
foto: Facebook
Loading...