Actorii Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” anunță debutul stagiunii estivale și revederea live, cu publicul, după pauza impusă de pandemia de coronavirus. Sâmbătă 4 iulie 2020, de la orele 20:00, va avea loc premiera ”CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ – OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!”, un spectacol de Vasile Muraru și Valentina Fătu.


”Am gândit special acest spectacol adaptat tuturor condițiilor și măsurilor impuse de autorități pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus și a desfăşurării activităţilor culturale în condiţii de deplină siguranţă sanitară”, a declarat managerul Teatrului, Vasile Muraru. ”Pe scenă și în culise, pentru artiști și personalul tehnic, dar și în frumoasa grădină de vară, pentru spectatori, vom respecta toate măsurile de protecție și distanțare socială. Chiar și distribuția spectacolului a fost gândită astfel încât să ținem cont de toate regulile esențiale pentru protecția artiștilor: vom avea 3 variante de distribuție, dar nu vor lipsi baletul, cu o coregrafie specială și orchestra Teatrului”.

Actorii vor juca prin rotație

Din distribuție fac parte toți artiștii Teatrului Tănase, în frunte cu Alexandru Arșinel, Vasile Muraru şi Valentina Fătu, Alexandru Lulescu, Adrian Enache, Liliana Mocanu, Ana Maria Donosa, Nae Alexandru, Cristian Simion, Alin Gheorghișan, Bianca Sârbu, Mirela Vaida, Daniela Tănase, Radu Ghencea, Miruna Birău, Oana Ghioca, Monalisa Basarab, Raluca Guslicov, Alexandra Penciu, Diana Radu.

Ei vor evolua pe rând, în diferite formule ale aceluiași spectacol, pe scena Teatrul de Vară Herăstrău, care deși are 2.500 de locuri, va fi ocupat de doar 500 de spectatori, așa cum prevede regulamentul impus de starea de alertă. Reprezentațiile ”CU MASCĂ sau FĂRĂ MASCĂ – OAMENII VOR SĂ ZÂMBEASCĂ!” vor fi programate în iulie și în septembrie în fiecare zi de sâmbătă. Costul unui bilet este de 25 lei.

Citește și:

Urmaşa Stelei Popescu a ajuns divă la Teatrul de Revistă

Cum arăta Vasile Muraru în tinerețe și ce poreclă haioasă avea

 
 
Loading...