Le vezi la televizor şi te întrebi cum sunt în realitate? Ei bine, ai ocazia să afli acest lucru dacă vei candida pentru unul dintre locurile de muncă oferite de vedetele noastre: şofer, croitoreasă, vânzătoare sau bonă. Oana Zăvoranu, Bianca Drăguşanu, Adriana Bahmuţeanu, Oana Roman şi surorile Bambi fac angajări.


Adriana Bahmuţeanu (41 de ani) este prinsă cu munca în televiziune, astfel că are nevoie de ajutor, din partea unei bone, pentru cei doi copii ai ei, Maximus (7 ani) şi Eduard Gabriel (5 ani). Vedeta de la Antena Stars nu ar lua însă pe oricine: “Angajez bonă pentru copii, preferabil cu profil pedagogic sau studentă la psihologie, din Bucureşti sau din provincie”.

Doritoarele îi pot trimite un curriculum vitae cu poză chiar pe Facebook. În plus, Adriana caută şi magazine de desfacere pentru hainele create de ea, magazine care ar putea dezvolta locuri de muncă pentru vânzătoare. Tot în căutare de vânzătoare cu experienţă este şi Oana Roman, pentru recent lansatul ei magazin: “O fată activă şi pricepută la vânzări. Oferim salariu bun, carte de muncă şi comision la vânzare”, a anunţat Oana pe Internet.

Iar dacă vă pricepeţi bine la croitorie şi n-aveţi un loc de muncă, vă dăm o veste bună, căci Bianca Drăguşanu şi surorile Bambi, Raluca şi Denisa Tănase, au nevoie de croitorese.  Bianca Drăguşanu (34 de ani) a lansat anunţul pe Facebook, iar apropiaţii ei ne-au spus că salariul lunar este bun, de 3.000 de lei.

Raluca şi Denisa Tănase au nevoie de mai multe doamne cusătorese, căci atelierul unde ele petrec cea mai mare parte a timpului şi de care se ocupă Paula Milea, se va extinde: “Aici nu doar noi ne facem ţinutele de scenă, ci şi multe alte vedete. Pentru că atelierul, situat în Floreasca, se va extinde, ne dorim încă două sau chiar trei croitorese pricepute care să ştie să facă tipare, să facă o rochie de la început până la sfârşit”, a declarat Raluca, pentru Click! Ea a promis că salariul va fi unul motivant, iar programul este de la 10.00 până la 18.00. “Aşteptăm candidatele pe pagina noastră de Facebook”, a mai precizat Raluca.

Zăvo vrea un şofer pentru zilele în care n-are chef să conducă

12-13-vedete-zavo.jpg

Oana Zăvoranu caută un bărbat care să-i spele maşinile, dar să le şi conducă, la nevoie

Oana Zăvoranu (42 de ani) susţine că îi place foarte tare să îşi conducă singură bolidul şi că vrea să îşi mai cumpere şi alte maşini de lux, la volanul cărora să se afişeze pe şosele. Însă tot are nevoie de un conducător auto, care să o dubleze, la nevoie: „Şofer nu îmi iau decât să îmi spele şi maşinile ce urmează să vină şi să mă ducă unde am treabă, dacă sunt prea obosită să conduc eu. Pentru că, pe mine, condusul mă relaxează”, a anunţat Oana pe pagina ei de pe o reţea de socializare.

 
 
Loading...