Le vezi prin România, în reviste sau la televizor, dar poţi să juri că sunt starurile de la Hollywood. Multe dintre vedetele noastre seamănă perfect cu actori precum Johnny Deep, Cameron Diaz sau Jennifer Lopez. Adelina Pestriţu e copia fidelă a ducesei Meghan Markle, cântăreaţa Andreea Bănică i-ar putea ţine locul pe scenă lui Paris Hilton, chiar şi medicul Adrian Streinu-Cercel ne duce cu gândul la celebrul Doctor House.


De când s-a mai maturizat, şi-a lăsat cioc şi mustaţă, Răzvan Simion, matinalul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” aduce tot mai mult a Johnny Depp.

6-7-1.-25-col-razvan-simion.jpg

Răzvan Simion şi Johnny Deep

Asemănarea cu actorul din „Piraţii din Caraibe” nu-i displace deloc, mai ales că e un mare admirator al acestuia. „Da, semăn cu el. Până să-mi las mustaţă nu mi se spunea. Acum nu ştiu dacă sunt către obsesie, dar pe acolo. Adică ştiu toate filmele lui Johnny”, a declarat Răzvan pentru Click!.

6-7-5.-25col-cristina-cioran3.jpg

Cristina Cioran şi Cameron Diaz

Actriţa Cristina Cioran ar putea fi dublura lui Cameron Diaz, în filmele de la Hollywood. “Asemănarea cu ea am descoperit-o mult după ce-mi spuneau nişte oameni că aş arăta ca ea, abia când a apărut filmul «Iubitul meu se însoară». Am rămas şocată când am văzut-o plângând într-o scenă, pentru că avea exact aceeaşi faţă pe care o fac eu când plâng. Nu mi-a venit să cred!”, a mărturisit ea, pentru OK Magazin.

Răzvan Simion e mare fan al lui Johnny Deep

Andra Măruţă are şi ea aerul latino al lui Jennifer Lopez, Andreea Bănică pare a fi sosia lui Paris Hilton, iar Adelina Pestriţu a adoptat o eleganţă în gesturi şi vestimentaţie precum cea a ducesei Meghan Markle.

Chiar şi medicul nostru Adrian Streinu-Cercel seamănă perfect cu actorul Hugh Laurie, devenit cunoscut în întreaga lume datorită rolului din serialul Doctor House.

Bloggeriţa şi prezentatoarea tv Ela Crăciun a fost declarată sosia vedetei de televiziune Kim Kardashian, după ce a venit la un eveniment monden cu perucă blondă şi machiaj similar vedetei din SUA. A purtat şi o rochie roz pudrat, care i-a pus în evidenţă silueta tip clepsidră pentru care este admirată celebra Kim Kardashian.

De altfel, luna trecută, Ela Crăciun a mai încercat o transformare într-o altă vedetă cu forme apetisante. Minionă, cu o forme, cu părul prins într-o coadă, bloggeriţa a pozat ca Jennifer Lopez, doar că pe străzile Bucureştiului. “O admir pe Jennifer pentru că este un etalon de frumuseţe şi ambiţie, un exemplu pentru toate femeile!”, a declarat Ela. 

Loading...