Ele sunt cântăreţe, însă adevăraţii bani vin din afacerile soţilor lor. Andreea Bănică, Cristina Rus şi Nicoleta Luciu ar putea trăi fără griji până la bătrâneţe pentru că bărbaţii cu care s-au măritat câştigă milioane de euro din imobiliare. Lucian Mitrea a ridicat trei blocuri în Pantelimon şi vinde apartamente pe bandă rulantă.


Andreea Bănică (38 de ani) activează pe scenă de 16 ani. Încasează de la 2.500 de euro în sus la un concert şi este considerată cea mai bogată cântăreaţă din România.
Sexoasa blondină are doi moştenitori, o fetiţă pe nume Sofia (7 ani) şi un băieţel Noah (7 luni), însă ar putea asigura zestre pentru zece copii. Deţine două case în Pantelimon, un imobil în Herăstrău, altul în Primăverii, în zona Decebal, vile în Constanţa, iar lista poate continua cu o achiziţie recentă în valoare de aproape 2 milioane de euro, adică un penthouse aflat în construcţie, situat în zona Aviaţiei, din Bucureşti.

a213-vedetete-2-col-vila-an.jpg

Aşa arată vilele construite în Pantelimon de Lucian Mitrea

Valoarea proprietăţilor deţinute de Andreea Bănică şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, e de zeci de milioane de euro. E adevărat că Andreea Bănică produce mult din muzică şi este cotată ca fiind unul dintre cei mai buni artişti, cu multe concerte pe lună, însă soţul ei, Lucian Mitrea, este ”miezul”. Acesta învârte afaceri în construcţii. În 2013, împreună cu o echipă de profesionişti, Mitrea a ridicat două blocuri de locuinţe şi trei vile în comuna Pantelimon şi, aproape, le-a vândut în totalitate.
”Îmi place mult zona asta, e şi aproape de mine. E adevărat, construiesc blocuri, chiar şi ieri am vândut un apartament. Nu facem garsoniere, doar apartamente. Nu apelez la agenţii, le dau doar prin cunoştinţe”, a declarat Lucian pentru Click! În funcţie de suprafaţă, un imobil are preţuri între 50.000-70.000 de euro, iar o vilă s-a vândut cu puţin peste 100.000 de euro. În plus, Bănică îşi dublează averea şi din închirierea apartamentelor din Bucureşti. Iar vila de la mare o pune la dispoziţia turiştilor, în sistem hotelier.  

Bărbatul Nicoletei Luciu a câştigat 5 milioane de euro

a312-13-vedete-bloc-luciu.jpg

Acesta este complexul ridicat de Zsolt Csergo în Miercurea Ciuc

 

Şi Nicoleta Luciu ( 37 de ani) îşi poate lua gândul de la grija zilei de mâine, dar şi de la contractele de imagine, pentru că soţul îi poate asigura un trai de contesă.

Zsolt Csergo (42 de ani) ar fi câştigat în jur de 5 milioane de euro după ce a vândut, în doi ani, aproape toate apartamentele din complexul rezidenţial “Fortuna Park”, situat în Miercurea Ciuc, la mică distanţă de vila în care locuieşte alături de Nicoleta şi de cei patru copii ai lor.

 

Şi, pentru că a avut succes pe plan imobiliar, Zsolt a prins curaj, astfel că plănuieşte să ridice încă trei blocuri, tot în oraşul lui natal.

Soţul Cristinei Rus are blocuri în Pipera

Din 2009, de când s-a căsătorit cu afaceristul Dragoş Bîlteanu, putem spune că solista Cristina Rus (35 de ani) a scăpat de griji. Dragoş este unul dintre cei mai puternici investitori imobiliari din România.

 

Conform forbes.ro, el este al doilea cel mai important acţionar al companiei de dezvoltare imobiliară UpGround Estate din Pipera şi coproprietar al celei mai înalte clădiri din Bucureşti, proiectul Tower Center din Piaţa Victoriei.

 

În blocurile “UpGround” a locuit cu chirie şi Monica Gabor, când se afla în divorţ cu Irinel. Complexul cuprinde două blocuri de 600 de apartamente şi două clădiri de birouri.

 
 
Loading...