Oameni de toate vârstele, de toate categoriile sociale și care mai de care mai ingenios urcă pe scena „Românii au talent” (PRO TV). Vedem acrobați, cântăreți, pictori, dansatori, contorsioniști, ventriloci... unii impresionează prin forță, alții prin umor sau prin originalitate. Dar, pe lângă talent, mai este un lucru care le face juraților „pielea de găină” – povestea de viață a concurentului.


Dan Junior Ungureanu, concurentul de vineri seara, este exemplul perfect. Tânărul de 24 de ani a venit să cânte. Vocea lui a sunat bine, totuși, fără pretenții de mare artist. Ceea ce a contat în decizia juraților de a-i acorda patru „Da” a fost motivul care l-a adus pe scenă, în fața lor.

Povestea lui Dan are aerul unui film romantic de Hollywood. Tânărul lucrează ca „om de serviciu” în București. În urmă cu ceva timp, a cunoscut pe internet o fată din Iași. Mărturisește că s-a îndrăgostit de ea iremediabil. Petreceau ore în șir vorbind la telefon, se confesau, își dădeau sfaturi despre locuri de muncă, ba chiar cântau împreună din când în când. Așa a descoperit Dan că are voce. „Mi-am descoperit talentul când o persoană foarte dragă m-a rugat să-i cânt ceva. Nu mai făcusem asta până atunci, dar am zis să încerc”, își începe el povestea. Din păcate, distanța și-a spus cuvântul, iar izolarea și restricțiile din 2020 au pus și ele capac relației abia înfiripate. Fata a decis să renunțe la iubitul virtual, iar acum este cu altcineva din același oraș.

A venit la „Românii au talent” ca să-și recucerească iubita

Cu inima frântă, Dan s-a gândit că cel mai bun mod de a-i arăta cât de mult o iubește este să-i transmită un mesaj la televizor. Pentru asta, și-a lucrat un pic vocea cu ajutorul unor exerciții vocale, găsite pe net, și s-a înscris la „Românii au talent”. „Dorința mea de a participa la acest concurs este una egoistă, scopul fiind de a recâștiga dragostea fetei”, recunoaște el. Jurații nu au văzut egoism în gestul lui, ci doar romantism. Impresionați, i-au acordat fiecare câte un „Da” și l-au trimis în etapa următoare.

 
 
Loading...