După ce Antena 1 a lansat, anul acesta, mai multe producţii noi precum "Ham Talent" sau "Şerifi de România", postul din Băneasa mai pregăteşte ceva spectaculos pentru anul viitor.


Pentru 2016, Antena 1 pregăteşte un nou show spectaculos și plin de culoare. Este vorba de o emisiune de umor, un format adaptat după unul internaţional, "Last comic standing". Doar că la noi se va căuta "cel mai talentat roman". Telespectatorii vor avea parte de un show de anvengură, cu un super decor şi cu o echipă nouă de juraţi, vedete care vor fi anunţate în curând.
"Este vorba de un show în care oameni simpli, cu umor, vedete sau actori cu experienţă vor putea să îşi spună bancurile şi glumele. În plus, trupe de Stand Up Comedy vor veni în platoul emisiunii şi vor încerca să arate cât de buni sunt şi ce glume ştiu să facă", ne-au povestit surse de la postul din Băneasa.
Printre actori ar putea să se numere stele ale cinematografiei românești precum Stela Popescu, Alexandru Arşinel sau Rodica Popescu Bitănescu. În plus, Click! a aflat că pentru prezentarea acestei emisiuni ar fi preferate trei dintre vedetele cunoscute pentru umorul lor. Este vorba de Mihai Bendeac, Cătălin Bordea ("Un show Păcătos") și umoristul Dan Badea, fostul soţ al Lorei.

Loading...