Emisiunea Wowbiz nu va mai exista din această toamnă. Deși cei doi prezentatori au fost anunțați din timp despre acest aspect, ei nu au declarat nimic în mod oficial. Andreaa Mantea și Victor Slav ar putea rămâne încă în echipa KanalD și ar putea reveni cu un alt format tv din toamnă.


Emisiunea Wowbiz nu va mai fi difuzată din toamnă, conform paginademedia.ro. Formatul ar intra într-o vacanță, care până la urma va fi defenitivă. Wowbiz a apărut la tv din anul 2012, iar de atunci KanalD a avut parte de audiențe foarte mari. Până în vara anului 2017, în locul lui Victor Slav pe scaunul de la emisiune a fost Mădălin Ionescu, care s-a retras din lumea mondenă. Sursele citate de paginademedia.ro au mărturisit că prezentatorii știu de mai mult timp că acest lucru urmează să se ântâmple, însă echipa care se ocupa de emisiune nu va părăsi trustul Kanal D.

Reprezentanții Kanal D nu au vrut să facă nicio declarație privitor la acest subiect până în prezent. Wowbiz a avut o medie de audiență de 530.000 de telespectatori, la nivel național, în timp ce Xtra Night Show a fost urmărit de aproape 400.000 de persoane. La orașe, cele două emisiuni au avut cifre apropiate: 240.000, media Wowbiz, în timp ce Xtra Night Show a avut 226.000, conform sursei citate mai sus.

wow-biz_-mantea_ionescu.jpg

Mădălin Ionescu s-a retras în anul 2017 de la cârma emisiunii Wowbiz

Pe publicul comercial, însă, emisiunea lui Capatos s-a distanțat în fața celei prezentate de Andreea Mantea: 130.000, media Xtra Night Show, versus 94.000, Wowbiz.  

 
 
Loading...