A început "Splash! Vedete la apă!", iar concurenții au oferit spectacol în bazinul olimpic de la Bacău. Alina Pușcaș și-a dorit să transmită un mesaj puternic prin săritura ei, așa că a a avut nevoie de un ajutor masculin.


În emisiunea "Splash! Vedete la apă", din data de 21 august, Alina Pușcaș a realizat o săritură perfectă de la zece metri, în doi. ”Dacă Alina făcea orice mișcare în timpul saltului, puteau să se accidenteze foarte rău, dar este o săritură foarte frumoasă”, i-a zis Bobo (Bogdan Ioniță), specialistul din juriu. Alina a sărit de la 10 metri, încolăcită în brațele lui Cătălin, antrenorul Margheritei și al Otiliei, iar rezultatul a fost spectaculos. "A fost singura modalitate prin care puteam să arăt comuniunea, cuplul", a spus Alina despre mesajul săriturii ei.

Cu toate acestea, ea a fost destul de depunctată de juriu, pentru că greul momentului a fost dus de partenerul ei, nu de ea. Prima ediție a emisiunii a fost câștigată de fostul fotbalist Cristi Pulhac, care a sărit și el de la 10 metri, în public aflându-se și frumoasa lui soție. Emisiunea "Splash! Vedete la apă!" este difuzată sâmbătă și duminică, la Antena 1, de la ora 20.00.

Citește și:

Alina Pușcaș, concurentă la "Splash! Vedete la apă". Ce alte VIP-uri se antrenează deja la bazinul olimpic din Bacău

Iulia Albu a semnat cu Antena 1. E în juriu la "Splash! Vedete la apă", cu Nea Mărin şi Jean de la Craiova

 
 
Loading...