O vilă impunătoare cu piscină, un meniu sofisticat, 10 prieteni apropiați și doar câțiva adulți. Sunt ingredientele petrecerii organizate de Cristi Borcea și Mihaela pentru cei doi gemeni ai lor, Antonia-Melissa și Mihai-Angelo, cu ocazia împlinirii vârstei de 17 ani. În afară de cadouri, părinții celor doi le-au oferit și o excursie în Dubai.


Undeva în cartierul Pantelimon, în spatele unui gard impunător de beton se află una dintre vilele lui Cristi Borcea. Aici și-au serbat pe 17 iunie împlinirea vârstei de 17 ani, cei doi gemeni ai lui Cristi Borcea din prima căsătorie, cea cu Mihaela.

mihaela-borcea.jpg

Mihaela Borcea, iubitul ei, Sorin Rap, și sărbătoritul Angelo
foto: Instagram

Pentru că relaxarea măsurilor anti-Covid le-a permis să organizeze un astfel de eveniment, Mihaela și Cristi Borcea au vrut să ofere pentru cei doi adolescenți și câțiva prieteni de-ai lor o zi deosebită.

L-au chemat pe master-chef-ul grătarelor, George Proțap și i-au comandat un meniu ca la case mari împărătești. ”Pentru această petrecere organizată pentru copiii lor, Mihaela și Cristi Borcea au dorit un meniu tradițional românesc. Le-am pregătit o gustare caldă, un aperitiv cu preparate făcute de mine: mezeluri, brânză, ceapă. A urmat bulz ciobănesc la ceaun, aripioare picante, berbecuț la proțap, porcușor la proțap, cartofi cu brânză făcuți după rețeta mea secretă. Am mai pregătit scăricică la grătar, mușchiuleț de vițel, totul cu murături proaspete”, ne-a povestit George, grataragiul vedetelor.

6.jpg

Mâncare din belșug, pentru toate gusturile

Tinerii - la piscină, adulții - la grătare

Petrecerea a început în jurul prânzului și a ținut până la ora 18.00. De partea muzicală s-a ocupat un cunoscut Dj. În timp ce actorii principali, copiii au stat mai mult în piscină, ciugulind pe fugă și bucurându-se de clipă și revederea după pandemie, adulții au stat mai mult în casă sau la o masă special amplasată la umbră, dar păstrând distanța regulamentară.

Cristi Borcea are cu Mihaela trei copii: Patrick (22 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (17 ani). Cristi și Mihaela Borcea au divorțat pe 27 aprilie 2011, după o căsnicie de 20 de ani. Mihaela se ocupă acum de mai multe afaceri ale fostului său soț, printre care și centrul de evenimente și ștrandul din Crângași. Cristi Borcea este căsătorit acum cu Valentina Pelinel. Și ea i-a dăruit o pereche de gemene, dar și un băiețel, pe care l-au botezat Milan.

borcea-pelinel-copii.jpg

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, alături de cei trei copii ai lor
foto: Instagram

Citește și:

"Cristi Borcea: «Am 4 copii făcuți în detenție. Nu am fost la camera nupțială, toți sunt făcuți în permisie» (3626209)"

Ce mari au crescut copiii lui Cristi Borcea şi ai Alinei Vidican!

 

 
 
Loading...