Ilie Micolov (64 de ani) nu se luptă doar cu kilogramele în plus, care îl ţin departe de fanii săi, ci şi cu amintiri dureroase din trecut. Artistul a vorbit în premieră la emisiunea Click! despre o dramă peste care a trecut cu greu.


Deşi soţia locuieşte în străinătate, departe de el, Ilie Micolov are numai cuvinte de laudă la adresa femeii cu care a împărţit și bune, și rele. Cei doi au împreună o fata, în vârstă de 21 de ani, însă puţini ştiu că artistul a trăit o adevărată tragedie cu ani în urmă. Înainte să se nască fiica lui, soţia artistului a pierdut o sarcină. „Soţia mea este o femeie foarte aprigă. Este foarte puternică, este o luptătoare. Luptă pentru orice. Am trăit şi bine, şi rău. Nu am fost deodată ceea ce sunt. După 33 de ani de căsnicie, îi spun mulţumesc", a spus Ilie Micolov în emisiunea „Click!”, difuzată zilnic de luni până joi, de la ora 23.00, la Prima TV. 

Cântăreţul, care în prezent se luptă cu cele 184 de kilograme la care a ajuns, a mărturisit că a primit o adevărată lovitură de la viaţă. Trebuia să fie tată de băiat, însă soţia a pierdut copilul.

A fost un eşec pentru că l-a pierdut la patru luni, era băieţel. Atunci, am făcut tot ce am putut medical. A rămas din nou gravidă. Când ni s-a născut fetiţa, m-am dus la maternitate. Mi-a zis să o iau acasă, dar eu plecam în turneu. Am lăsat-o acolo pentru o săptămână, două. De fapt, s-au făcut ... două luni. După acest timp, m-am dus să-mi iau fetiţa. Am ajuns la predare copii, doar că am luat o fetiţă blondă cu ochi albaştri. A mea parcă stătea să sară la bătaie, aşa un păr mare avea pe cap", a povestit amuzat Micolov, în emisiunea „Click!”.

A devenit cunoscut datorită melodiei ''Dragoste la prima vedere''

  • Ilie Micolov, îndrăgitul interpret de muzica uşoară, s-a nascut la 2 iulie 1950, la Suceava.
  • A fost la cercul de teatru, la dansuri, a făcut sport (atletism, hochei, motocros), iar la 12 ani a învățat să cânte la chitară. Își dorea să facă parte dintr-o orchestră.
  • Spune că a crescut pe genunchii Sofiei Vicoveanca. Artista abia începuse să cânte, avea 17-18 ani pe atunci, iar el avea 9-10 ani. În acea vreme, tatăl său, șofer pe autobuzul ansamblului „Ciprian Porumbescu”, l-a introdus în lumea artiștilor.
  • În 1983, când avea 34 de ani, a compus „Dragoste la prima vedere”, melodia care a cucerit definitiv publicul român prin simplitatea și sensibilitatea versurilor scrise de artist.
  • Succesul extraordinar pe care l-a avut această melodie, difuzată foarte des la radio, ca urmare a zecilor de mii de scrisori primite de la ascultători, i-a determinat pe cei de la Secția de Cultură să-i propună imprimarea unui disc de autor, pe care l-a lucrat împreună cu Mircea Drăgan.

 
 
Loading...