Acum aproape un an, Doru Todoruţ şi soţia lui, Rocsana, au anunţat că divorţează. Nu era prima tenativă: în 2011, cei doi au vrut să se despartă, dar s-au împăcat chiar pe scările tribunalului.


A doua oară însă nu a mai fost loc de împăcare: cântăreţul şi nevasta lui, căsătoriţi în 2008, au divorţat pe cale amiabilă, la notar. Au rămas cu amintirea clipelor frumoase, dar şi cu trei copii, de care Doru încearcă să aibă grijă, chiar dacă el şi mama lor nu mai sunt împreună. 

"Mi-am dorit doi copii, e bine să ai pe cineva cu acelaşi sânge. Sunt liniştit, sunt bine. Aproape bun, aproape tătic, aproape ok, întotdeauna e loc de mai bine. Ne vedem zilnic, încerc să le iau de la creşă şi grădiniţă, să petrecem serile împreună", a povestit Doru pentru reporterii emisiunii Click!, de la Prima TV.

Deşi e bucuros că e tată, artistul nu ştie dacă va mai avea prea curând un alt copil: "Hai să vorbim peste 10 ani. Nu zic nu, dar nu în viitorul imediat apropiat".

doru.jpg

Doru a divorţat în urmă cu un an
Captură Prima TV

În plus, întrebat dacă şi-a găsit jumătatea, la un an de la divorţ, Doru a dat de înţeles că nu îşi doreşte să se afişeze cu nimeni: "Nu ştiu cât sunt eu în total, caut încă". 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: