Cinci ani şi-a ţinut Ionuţ Dolănescu promisiunea de a nu locui în casa din Caimatei, a regretatului său tată, Ion Dolănescu. Ca nu cumva Dragoş, fratele lui, să tânjească la acest imobil, Ionuţ s-a pus la adăpost cu un act oficial. Surpriză, însă! De curând şi fără să anunţe pe nimeni, el şi-a mutat aici soacra, cei trei copii şi nevasta.


Vila din strada Caimatei, în care a trăit şi s-a stins din viaţă, în 2009, Ion Dolănescu (42 de ani), părea, până de curând, părăsită. Geamurile erau prăfuite iar în curte era nemăturat, semn că rar mai trecea vreo rudă pe aici. Ionuţ îi promisese fratelui său, Dragoş (38 de ani), cu care se află de cinci ani într-un mare război pe moştenirea de un milion de euro, că imobilul va fi transformat în casa memorială Ion Dolănescu.

dolanescu2.jpg

Click! l-a surprins pe Ionuţ în pragul casei din Caimatei
Foto: Blitz

Ba chiar a semnat un act în acest sens, pe care l-a adresat preşedintelui Judecătoriei sectorului 2, din Bucureşti, în 2009. ”Mi-am exprimat voinţa să preiau acest imobil, deoarece vreau să păstrez vie memoria tatălui meu, Ion Dolănescu, prin crearea unui muzeu sau case memoriale”, spunea Ionuţ.

document_ionut_dolanescu.jpg

document ionut dolanescu
Într-un document depus la judecătorie, Ionuţ Dolănescu susţine că vrea să facă o casă memorială pentru tatăl său

În aceste condiţii şi impresionat de ideea fratelui său mai mare, Dragoş a renunţat la tot ce se afla în casa din strada Caimatei, la tablourile şi la icoanele valoroase, la cărţi, dar şi la mobilierul scump.

Numai că de acestea se bucură acum Ionuţ şi familia lui numeroasă, după cum Click! v-a anunţat ieri în exclusivitate. Dragoş a aflat de pasul făcut de Ionuţ şi i-a bătut obrazul. ”N-are cuvânt în faţa mea, parcă n-ar fi băiatul lui Ion Dolănescu”, ne-a declarat el.

 
 
Loading...