În urmă cu câteva zile, Cristian Boureanu a fost în centrul unui scandal în trafic. Însoțit de iubita lui, Laura Dincă, și de șofer, fostul politician se afla pe scaunul din dreapta, atunci când a fost oprit de o brigadă a Poliției Rutiere.


În afara imaginilor care au făcut deja vâlvă zilele trecute în presă și pe rețelele sociale, Poliția Rutieră București a ales să publice filmul complet al evenimentelor, întregul dialog dintre Boureanu și organele de poliție, în care se implică și iubita fostului parlamentar.

Lucurile au degenerat rapid, iar până la injurii a mai fost un singur pas. Deranjat că i se cere să se legitimeze și că polițistul îi vorbește cu “tu”, Boureanu a spus sus și tare că este vorba despre abuz în serviciu. Polițistul cu care are dialogul spune că fostul deputat i-a dat cu ușa peste degete și că i-a adresat injurii grave. “Jur că îți pierzi pensia”, se aude spunând Boureanu, care-și îndeamnă iubita să filmeze.

Laura încearcă să-și calmeze partenerul, iar cei doi ies din mașină. Polițistul anunță că pe numele lui Cristi Boureanu se va face întocmi dosar penal pentru ultraj.

“L-am filmat când a tras de noi”, a spus și Laura Dincă. Un alt echipaj venit la fața locului intervine, iar fiecare dintre părți încearcă să-și zică varianta. “A tras de noi, ne-a strâns de gât”, adaugă Laura, iar polițistul cu care s-a iscat conflictul ține să atragă atenția asupra înjurăturilor și a faptului că a fost lovit peste mână.

 

"Domnul vrea să fie celebru pe Facebook", spune Boureanu, după care polițistul povestește versiunea sa și adaugă că va merge la IML pentru a demonstra că are degetul rupt. "Te liniştesc eu mâne dimneaţă, fără niciun fel de problemă, că acum nu pricepi, că eşti băut", mai ameninţă poliţistul, iar în scurt timp este lovit de Cristian Boureanu, care, la rândul lui, ripostează, pe fundalul țipetelor Laurei.
 

 
 
Loading...