Irina Loghin (78 de ani) se numără, cu siguranță, printre cele mai îndrăgite interprete de folclor de la noi. Puțini știu însă că artista a avut o copilărie grea, cu multe încercări, dar nu s-a plans niciodată, ci şi-a dus crucea cu fruntea sus.


Toți o îndrăgesc şi îi ascultă melodiile, dar nu știu ce dramă ascunde artista noastră. Interpreta de muzică populară a dezvăluit că a avut o copilărie cu multe momente de cumpănă. A prins războiul, o secetă cumplită, dar și o sărăcie care i-a marcat anii copilăriei. Cu toate acestea, ea vorbește cu drag despre părinți, de câte ori are ocazia. Tatăl a fost călugăr, mama s-a ocupat de copii.

“Când tata a murit, eu mi-am pierdut cunoştinţa. Tata a fost călugăr în Basarabia. Cât despre mama, ea era o femeie extrem de frumoasă, strângea toata lumea lângă ea, atrăgea toate privirile şi era mereu în centrul atenţiei. Eu cred că îi semăn mult”, a mai mărturisit Irina Loghin într-o emisiune de televiziune. Pe părinți i-a pierdut acum mult timp, dar amintirea lor a rămas vie în sufletul interpretei. Iat-o aici pe artistă în singura filmare pe care o are alături de maicuța ei.

 
 
Loading...