Zilele trecute, Smiley a publicat pe rețelele sociale o fotografie superbă, în care apare îmbrățișându-și iubita, pe Gina Pistol. În dreptul pozei a scris "Totul va fi bine", iar mulți fani au bănuit că este vorba despre o cerere în căsătorie sau despre o declarație romantică. Azi, solistul a elucidat misterul, lansând piesa cu același nume: "Totul va fi bine".


După „Ce mai faci, străine?” și „Cine-i salvează pe eroi”, „Va fi bine” e cea de-a treia piesă lansată de Smiley în ultimele 3 luni, primele două fiind încă în topul celor mai difuzate piese la radiourile din România. „Mi-e foarte dor de concerte și de public și cu fiecare piesă lansată, chiar dacă de la distanță, simt că-i am aproape, că facem schimb de sentimente și că ne ajutăm unii pe alții. Chiar dacă am fost privat de atât de multe lucruri în ultima perioadă, am avut și un mare câștig, timp să dedic pasiunii mele de a compune, a fost refugiul meu, terapia perfectă care sper să fie terapie și pentru cei care ascultă. Așa că, urmează acțiune multă pe canalul meu de YouTube și nu numai acolo. Mi se pare foarte important ca artiștii să lanseze lucruri frumoase în perioada această, pentru că oamenii au nevoie de muzică, de filme, de seriale, de orice le poate ridică moralul și le poate aduce un plus de bine stării de spirit.”, spune Smiley.

O producție HaHaHa Production, cu muzică făcută de Smiley împreună cu Lucian Nagy, cu versurile scrise de Smiley, chitară făcută de Marius Pop și basul de Radu Niculescu, „Va fi bine” vine cu revelația că binele pornește din fiecare. „De mâine schimbăm lumea, dar de azi încep cu mine”, spune Smiley, care își dorește cât mai multe întâlniri cu oameni dragi care să-i spună cu credință „Va fi bine”.

smiley_va_fi_bine_3.jpg

Videoclipul, filmat în apropiere de casa artistului, este optimist și colorat

„Va fi bine” aduce un plus de bine odată cu videoclipul sau optimist și colorat, deși filmat doar cu Smiley în prim plan, în perioada de stare de urgență, cu echipa restrânsă, în apropiere de casă artistului, cu toate regulile de siguranță respectate: „A fost atipică toată filmarea, la fel că viață noastră din ultimul timp. Mi-am dorit mult să fie un clip conectat la natură, pentru că în lunile în care am stat acasă, indiferent ce stare de spirit am avut, natură mi-a oferit rază de speranța. Când ieșeam în curte și vedeam că natură e vie și că viață ei merge mai departe, îmi reapărea convingerea că la fel se va întâmplă și cu noi și că, după perioada grea, totul va fi bine”, susține cu optimismul caracteristic Smiley.  

Citește și:

FOTO EXCLUSIV Gina Pistol, "șefă" în vila lui Smiley. Uite cum transformă o casă de burlac în cuibușor de nebunii!

VIDEO Smiley și Gina s-au filmat la ei acasă: "Te iubesc, mâine îți gătesc mazăre". Discuția lor intimă e savuroasă

 

Loading...