Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a împlinit astăzi (19 februarie) 78 de ani! Oana Lis s-a trezit dis de dimineață cu gândul să-i facă o surpriză lui Viorel, mai ales că, din cauza pandemiei, fostul primar al Capitalei nu poate sărbători alături de prieteni și nici nu poate ieși din casă ca să joace la păcănele, pasiunea lui.


Oana s-a dus glonț la o cofetărie de lux să-i cumpere un tort soțului, însă s-a minunat de prețurile piperate ale acestora. Este pentru prima dată când Oana cumpără un tort aniversar, de obicei la zilele lor de naștere aceștia le primeau cadou. Și mesajul de pe tort a fost unul ingenios, caracteristic Oanei: "Pentru mine ești încă primar. Și vei fi toată viața".

tort_oana_lis.jpg

Mesajul de pe tortul lui Viorel Lis
foto: arhivă personală

„Azi e ziua lui Viorel, face 78 de ani. Mulți înainte! Să îmi mai trăiască încă o sută! Sunt foarte curioasă, chiar i-am zis, dacă eu o să prind 78 de ani. Îmi doresc și eu. El zice că până la 70 de ani ține de gene, de ce mănânci, de cum ai grijă de tine și după 70 sunt ani dați de la Dumnezeu în plus, să te bucuri de ei. Din păcate, din cauza situației cu Covid-ul nu o să facem petreceri mari cum făceam înainte. Mi-e dor de prietenii noștri, o să petrecem acasă. I-am luat un tort lui Viorel, nici nu știam cât costă un tort, pentru că le primeam de la emisiuni de obicei. O să petrecem acasă, nu mergem nici măcar la păcănele, așteptam în martie să se vaccineze Viorel. Abia atunci a găsit loc în platformă și după aia ne dezlănțuim”, a declarat Oana Lis, în exclusivitate pentru Click!

Citește și:

Oana Lis, poza care a stârnit hohote de râs. “L-am prins pe Vio cu o păsărică la terasă”

Oana Lis, speriată de coronavirus: “Am închis cabinetul, Viorel e izolat la domiciliu, mie mi-e dor de mall”

 

 
 
Loading...