Motiv de sărbătoare în familia lui Virgil Ianțu. Roxana, iubita prezentatorului își serbează ziua de naștere, motiv pentru care acesta și-a arătat dragostea și recunoștința pentru mama fiicei lui, Jasmina, în mod public.


Virgil Ianțiu și Roxana sunt împreună de peste 14 ani și au o fiică, Jasmina, și cu toate acestea cei doi nu au ajuns încă în fața altarului. Ei își trăiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Marți, 1 august, iubita sa își sărbătorește ziua de naștere, motiv pentru care Virgil Ianțu și-a dat frâu imaginației și creativității și a scris un mesaj foarte emoționant dedicat Roxanei.

”Azi e despre ea! Ea poate fi mașteră, atunci când e călcată pe coada de Leu, regina malefică, ce cu vorba, nu cu fapta, otrăvește tot ce îi apare în cale, sau Cruella de vil, după cum se mișcă în trafic, dar și Zâna cea buna, după sufletul mare, generozitatea si bunătatea pe care le împarte cu drag tuturor, la nevoie! EA e Roxana, generalul care a făcut și face constant ordine în viața mea! La mulți ani, iubita mea!”, a fost mesajul dedicat iubitei sale, cu ocazia zilei sale de naștere.

20479609_1538776722852421_3931300743984662603_n.jpg

Iubita lui Virgil Ianțu este extrem de fumoasă
foto: Facebook

Virgil Ianțu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de frumoasa sa soție, de mai bine de 14 ani. Prezentatorul o ține departe de lumea reflectorului, însă corpul ei demn de un adevărat model ar da bine pe sticlă. Cu toate că Virgil a cerut-o în căsătorie la scurt timp după ce a venit pe lume Jasmina, cei doi nu au ajuns nci după 10 ani în fața ofițerului stării civile.

 

 
 
Loading...