Viviana Sposub, bomba-sexy cu care George Burcea s-a sărutat la Fermă, a fost și ea testată pozitiv cu noul coronavirus. Vestea a fost confirmată la doar o zi după ce a venit și diagnosticul fostului soț al Andreei Bălan. Șansele ar fi fost mici să "nu se ia", din moment ce clipele pasionale, pe care cei doi ni le-au arătat la "Fermă", ar fi continuat și după terminarea filmărilor.


După ce în urmă cu doar o zi, iubitul ei, George Burcea, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, Viviana a decis să efectueze testul. 

Rezultatul primit astăzi, în jurul orelor prânzului, i-a adus o veste la care se aștepta, dar pe care spera să nu o primească: a fost contaminată cu virusul COVID – 19, anunță protv.ro.

vivana-sposub-george-burcea-sarut.jpg

viviana sposub
Viviana Sposub și George Burcea s-au sărutat la Ferma
Sursă foto: Captură video

Viviana Sposub și George Burcea, împreună în izolare

Viviana s-a izolat deja și i-a anunțat pe cei cu care a intrat în contact în ultimele zile. Ca și George, starea ei de sănătate este una foarte bună, iar singurele simptome au fost în urmă cu doar câteva zile când a prezentat mici semne de răceală.

viviana-sposub_1.jpg

viviana sposub
Viviana Sposub este una dintre cele mai sexy prezențe de pe micul ecran
foto: Instagram

”Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a declarat ea pentru PRO TV.

Citește și:

George Burcea și Viviana Sposub, sărut la «Ferma». Se înfiripă deja un cuplu în emisiune?

Anna Lesko și Viviana Sposub, săruturi și atingeri senzuale în „jacuzzi”-ul de la „Ferma”!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

 
 
Loading...