Sunt "băieţi răi" în showbiz, dar acasă sunt cei mai cool tatici! Printre tatuaje, freze şmechere şi haine lălâi, atunci când îşi iau prichindeii în braţe se topesc. Alex Velea, Connect-r şi Pepe sunt câteva exemple de tătici… la modă!


Alex Velea nu îşi mai încape în piele de fericire! Artistul este un tătic cool şi nebun, dar nu renunţă la alura de bad boy. De exemplu, a profitat de "viaţa de familie" pentru a-şi mai completa colecţia de tatuaje. Să nu uităm de Mario şi de Lino, cei doi băieţi adoptivi ai lui Alex şi ai Antoniei, care îi calcă pe urme artistului. 

Cum aşa? Păi, nu aţi văzut că Lino s-a umplut şi el de tot felul de desene bătute-n piele? Şi atât de mult îi prieşte ipostaza de tătic lui Velea, încât mai aşteaptă un bebe. Iubita lui, Antonia, va naşte la începutul anului viitor. Dacă Velea este un tătic cool, să îl vedeţi pe Connect-R. Mai ales că este tată de fată! Are tot ce-i trebuie... tatuaje, muşchi, freză inconfundabilă şi o soţie... bombă! Iar când este în preajma fetiţei lui, Maya, se topeşte!

Şi CRBL o are pe micuţa Alessia, care îi ocupă mai tot timpul. Bine, restul timpului şi-l ocupă cu shopping, cântări şi...tatuaje.

Despre Adi Sînă, soţul Ancăi Serea, ce să mai zicem. E şarmant şi cool, dar şi un tătic extraordinar.

Pepe îmbină cu maaare succes cariera şi viaţa de familie însă… un lucru nu se leagă! Dacă pe scenă are un aer latino inabordabil, atunci când ajunge acasă lucrurile se schimbă! Fetiţele lui, Rosa şi Maria, îi acaparează tot timpul! Ei, cine a zis că bărbaţii nu se schimbă?

 

 
 
Loading...