Aparatul radar a dat greş în cazul lor? Asta susţin Cristian Boureanu şi Giani Kiriţă, după ce au fost prinşi, weekendul trecut, ”zburând” pe Autostrada Soarelui. Aşa că i-au dat pe poliţişti în judecată şi speră să-şi ia cât mai repede permisul înapoi.


Cristian Boureanu (42 de ani) şi Giani Kiriţă nu au pierdut timpul. După ce s-au întors de pe litoral, cei doi au avut grijă să-şi trimită avocaţii la judecătorie. Cristian Boureanu a depus primul o cerere la Judecătoria Călăraşi împotriva Poliţiei Române. Vrea să demonstreze că poliţiştii care i-au ridicat permisul pentru 90 de zile şi i-au dat şi o amendă usturătoare, de 877 de lei, au greşit.

Cristian Boureanu, certuri cu polițiștii

Boureanu vrea să demonstreze că poliţiştii care i-au ridicat permisul pentru 90 de zile şi i-au dat şi o amendă usturătoare, de 877 de lei, au greşit.

6-actu_1-2colchirita.jpg

Giani Kiriță a rămas pieton pentru trei luni, dar și-a recuperat permisul cât durează procesul

Sâmbăta trecută, Boureanu, care se afla în drum spre mare împreună cu iubita lui, Laura Dincă (18 ani), a fost oprit de poliţişti la Feteşti. Şi asta pentru că  maşina pe care o conducea acesta, marca Audi, a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 190 km/h. Chiar dacă a susţinut că nu avea o asemenea viteză, el şi-a continuat drumul spre litoral după ce a rămas fără permis. ”Avocatul meu a contestat înregistrarea. Am un limitator care îmi ţine viteza la 170 km/h, iar dacă o depăşesc, maşina are grijă să pună frână. Şi dacă ar fi să pierd procesul, plec în SUA şi circul cu metroul”, a declarat, pentru Click!, Cristian Boureanu.
La fel a păţit şi Giani Kiriţă, al cărui Range Rover a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu 181 km/h. Chiar dacă a recunoscut atunci că avea viteză pentru că ”era la vale”, fostul fotbalist nu poate sta fără permis. Aşa că i-a chemat şi el la judecată pe poliţiştii de la Secţia Autostrăzi, depunând o cerere la Judecătoria Buftea.
 
 
Loading...