Naturaleţea este "arma ei secretă"! Meseria "o obligă" să se coafeze des, dar Diana Bart a găsit o metodă prin care să îşi păstreze părul sănătos, dar în acelaşi timp să aibă un aspect natural şi frumos zi de zi.


''Adevărul e că îl coafez destul de des, pentru că îmi cere emisiunea noastră, click! aşa că trb să am grijă de el şi cel mai important e să îl hrăneşti din interior cât poţi. Asta şi fac! Iau foarte multe vitamine pe cale naturală din legume, din fructe'', a mărturisit Diana Bart pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV.

''Şi hidratarea  contează foarte mult! Consum foarte multă apă şi bineînţeles că îl ajut şi la exterior. Atunci când aplic placa sau feonul, înainte îl hidratez sau îl protejez termic cu o soluţie specială, un ulei special''.

Credeţi că-i uşor să obţii un look ca al Dianei? Trebuie să existe nişte mâini pricepute care să îţi îmblânzească podoaba capilară.

''Este simplu! Alin se ocupă de mine şi de look-ul meu! Şi ştii ce îmi place la el? Că mă face să arăt cu 10 ani mai tânără şi asta pentru că lucrează cu culori foarte naturale şi cu coafuri foarte naturale'', a mai spus Diana.

Tocmai de aceea, Diana Bart nu este pregătită pentru o schimbare radicală de look. Dar cine ştie?

''Mi-ar plăcea să fac o schimbare, dar doar în nişte condiţii extreme, dacă ar fi musai să o fac! Altfel nu''.

Dar parcă de dragul iubitului s-ar mai încumeta: ''Eu cred că iubitul mă place aşa cum sunt. Ca să îi fac o dambla, să zicem şi-ar dori să vadă cum îmi stă blondă, da, de ce nu! Sunt atâtea tehnici foarte rapide şi uşoare de a-ţi decolora părul şi să aplici vopsea pe el, aşa că nu mi fac griji.

Mihai, sperăm că nu te-ai speriat! Ne-am jucat un pic cu o fotografie a Dianei, asta ca să vezi cum i-ar sta blondă! Dar nu se ştie niciodată ce idei îi vin frumoasei noastre prezentatoare pe viitor.

''Never say never (n.r. niciodată să nu spui niciodată), nu ştii cum îţi schimbi ideile, dar poate pe la 40 de ani, 50, un păr tuns aşa până aici sau scurt, blond''.

Minutele petrecute în salon s-au scurs rapid, iar culoarea aleasă de Diana împreună cu stilistul ei completează look-ul natural pe care colega noastră doreşte să-l menţină.

''N-am făcut decât să îi accentuez naturaleţea. Cel mai bine îi stă natural'', a adăugat Alin Jordan, hair-stylist.

 

 
 
Loading...