S-au scurs patru ani de când Narcisa Suciu a părăsit ţara, pentru a se muta în Finlanda, la îndemnul fiicei sale. Departe de ţară, artista trăieşte, acum, o viaţă fără griji, alături de finlandezul Veikko Miettinen, care în 2010, a dus-o în faţa altarului.


Nu ratează, însă, nicio ocazie să comunice cu apropiaţii, prin intermediul internetului şi să le transmită toate gândurile bune. Atunci când nu îi găseşte online pe prietenii ei virtuali, cântăreaţa postează câte o fotografie, ca cei rămaşi în ţară, să ştie că e bine.

Cu toate că Narcisa Suciu a fost întotdeauna o prezenţă discretă în peisajul muzical românesc, Daria, fiica artistei, nu a suportat să aibă o mamă vedetă. Astfel, cântăreaţa, împreună cu soţul şi fiica sa au dat viaţa de la oraş, pe cea de la ţară, departe de ochii curioşilor. Acum, cântăreaţa îşi mai reglează glasul şi fredonează melodii, doar în timp ce grădinăreşte, în propria sa curte. Grădinăritul  a devenit pasiunea artistei şi susţine că asta o relaxează foarte mult. De dragul scenei, însă, anul trecut, cântăreaţa a aceeptat să vină în ţară preţ de un concert.

Singurul lucru care aproape că era să o determine pe artistă să se întoarcă definitiv în ţară, a fost frigul. Temperatura scăzută din Finlanda a cam speriat-o pe cântăreaţă, însa în timp a început să se adapteze. Crescută in Braşov, la poalele munţilor, noul stil de viaţă o face pe artistă să se simtă, din nou, copil.

 
 
Loading...