Nu are sânii Biancăi Drăguşanu, dar nici nu şi-i doreşte. Corina este înnebunită după bustul ei mic şi spune că fundul compensează. Este mândră nevoie mare de posteriorul ei şi este de părere că ar putea concura chiar cu celebra J. Lo. Ce-i drept, nu e singura vedetă care pune accent pe partea ei dorsală.


La cei 35 de ani, Corina le poate da clasă multor domnişoare! Artista mărturiseşte că este pe deplin mulţumită de formele ei, chiar dacă printre vedete, silicoanele fac furori. Şi deh, ea nu este înzestrată de la mama natură cu un bust proeminent!

''Sub nicio formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa'', a precizat Corina pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23.30, la Prima Tv.

Atât de bine se simte în pielea ei încât de cele mai multe ori, cântăreaţa şochează cu ţinute care îi lasă la vedere o mare parte din bust: ''Sunt asumată cu orice ţinută aş fi purtat vreodată. Cu riscul de a se întâmpla ce gândeşti tu. Asta e! Suntem artişti, ne exprimăm liber''.

Şi cu aşa trup nu e de mirare că artista nu se vrea...nevastă! Cu toate că se iubeşte de aproape 20 de ani cu acelaşi bărbat, cu care are şi un copil, Corina nu vrea la altar.

''Uită-te puţin la mine. Arăt eu a fată de acte? Arăt eu fată serioasă cu acte în regulă?'', a declarat solista.

Un lucru este clar. Sânii mici o mulţumesc, dar o altă parte a corpului o încântă şi mai tare posteriorul. ''Am un posterior de J Lo aşa că compensează. Îl vedeţi la concerte'', a mai spus aceasta.

Nu ne putem pronunţa dacă posteriorul Corinei poate concura cu cel mai sexy fund din lume, dar cert e că Jennifer Lopez şi l-a asigurat în 2009 pentru fabuloasa sumă de 300 de milioane de dolari. Mândră de părţile ei moi este şi Kim Kardashian care şi-a asigurat posteriorul cu 21 de milioane de dolari.

 
 
Loading...