E frumuşel foc şi are succes la femei. E frumuşel foc şi are succes la femei. Dorian Popa şi-a găsit naşul în persoana iubitei sale, Claudia.


A devenit cunoscut în showbiz încă de când era un puşti, iar de atunci femeile frumoase nu-i mai dau pace. Cu toate că a avut iubite celebre, precum Alexandra Stan sau Ana Baniciu, Dorian nu s-a lăudat niciodată cu cuceririle sale. Până la actuala iubită, Claudia Ispas, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de doi ani, relaţiile sale nu au durat foarte mult. Tentaţii au existat la tot pasul, iar artistul ne-a mărturisit că şi-a mai înşelat partenerele.

„Mi s-a întâmplat că sunt om, am şi greşit de nenumărate ori dar odată cu, cum să spun io, trecerea anilor în viaţă îmi place să cred şi sper că m-am maturizat şi această non-calitate a mea este una dintre cele la care am lucrat cel mai mult şi am reuşit să o aduc la zero”, a mărturisit el.

De altfel, Alexandra Stan l-a dat dat în fapt pe Dorian. Blonda a făcut public motivul pentru care s-a despărţit de artist: îi plăceau mai multe fete deodată. Noroc că între timp cântăreţul s-a schimbat. „Da, corect, îi sunt fidel”, a confirmat el.

Şi dacă Dorian s-a lecuit şi nu mai aleargă după mai mulţi iepuri deodată, el cere să fie tratat cu aceeaşi monedă şi de persoana cu care împarte patul. Iată ce fel de femeie îi poate intra solistului la inimioară pentru totdeauna: „O femeie independentă, care munceşte, o femeie care îşi iubeşte soţul cu toate defectele şi, cum să spun eu, non calităţile lui şi o femeie care este sută la sută fidelă bărbatului ei”.

Fără doar şi poate că Dorian a găsit o astfel de femeie în persoana iubitei sale, Claudia, pe care probabil o va lua de nevastă.

 
 
Loading...