“Se mărită Anda mea, străbat lumea pentru ea!” Asta ar putea fredona părinţii solistei, care va fi mireasă pe 7 iunie. Socrul mic şi fratele Andei vin la nuntă tocmai din Australia, schimbă vreo 3 avioane, iar soacra mică zboară tocmai de la New York.


Greu e să fii mireasă şi să-ţi strângi nuntaşii de pe trei continente. În această situaţie e Anda Adam (34 de ani), care pentru cununia cu afaceristul Sorin Andrei (29 de ani) a trebuit să trimită invitaţii peste mări şi oceane. Mama ei, Sanda, e stabilită la New York de 26 de ani şi, deşi e de profesie avocat, acum lucrează la un salon cosmetic din cartierul Manhattan, unde machiază şi coafează vedete internaţionale.

Tatăl Andei, Adrian Adam, a fost înotător de performanţă la clubul Steaua, însă în prezent locuieşte în Ţara Cangurilor, în oraşul Brisbane din statul Queensland, fiind instructor de înot la un colegiu. Divorţat de mama Andei, domnul Adam şi-a refăcut viaţa cu o altă femeie, care i-a dăruit o minunăţie de băiat. Pasionat de culturism şi de design-ul auto, Vlad, fratele vitreg al artistei, se află şi el pe lista nuntaşilor şi va zbura, alături de tatăl lui, 14.979 km de la Brisbane, la Bucureşti.

Contactată de Click!, Anda Adam ne-a confirmat că toate rudele ei de departe vor fi prezente la petrecerea de nuntă. O călătorie pe ruta Brisbane-Bucureşti şi retur costă 1.100 de euro de persoană, iar un singur drum durează 30 de ore, cu escale la Kuala Lumpur şi Londra.

Mama Andei scapă mai ieftin, căci de la New York la Bucureşti face doar 9 ore, iar călătoria tur-retur o costă 600 de euro. Nici naşii Nicu şi Mihaela Gheară nu pot veni cu taxiul, căci au reşedinţa tocmai la Ibiza, Spania, iar un drum cu escală la München durează 5 ore şi jumătate. 

Click! spune

Anda şi Sorin sunt împreună de opt luni, iar afaceristul a cerut-o de nevastă în toamna anului trecut. Ei vor spune “Da” pe 7 iunie, iar la petrecere sunt aşteptaţi 300 de invitaţi. Cheful va avea loc la Vila 23 Snagov, un centru de evenimente select, situat pe malul Lacului Snagov.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: