Amalia Năstase îşi împarte cu succes timpul între afaceri şi viaţa de familie. E alături de Alessia şi de Ema, cele două fete ale ei şi ale lui Ilie Năstase. Şi e topită după Toma, băiatul ei şi al lui Răzvan Vasilescu.


Trei copii, unul mai reuşit ca altul! Fosta soţie a lui Ilie Năstase, Amalia, are cu ce se mândri.

''Cu cât mai mulţi cu atât mai bine. Primesc de două ori cadou de ziua lor (n.r. cele două fiice pe care le are cu Ilie Năstase), de două ori cadou de Crăciun, e fun, când se ceartă cu mine le cântă ta-su în strună şi invers. Ne înţelegem cu toţii, nu există tensiuni, e mare lucru într-o lume plină de conflicte şi de intoleranţă, am creat un mediu cu calm şi plin de iubire'', a declarat Amalia Năstase pentru emisiunea ''Focus Magazin'', de la Prima TV.

Alessia şi Ema sunt pur şi simplu topite după frăţiorul lor Toma, care este acum răsfăţatul tuturor.

''Sunt foarte ataşate de el. Mă ajută, Alessia când era el foarte mic era singura care reuşea să-l râgâie, de exemplu. Mai reuşeam şi noi, da ea mai repede ca noi şi Ema este cea care-l distrează şi îl face atent la ea când se mai enervează, când ar vrea să plângă. E răsfăţatul familiei, amândouă îi dau de mâncare.''

Deşi Tomiţă este cuminte foc, Amalia îşi aminteşte şi acum de momentele dificile prin care a trecut la naşterea lui.

''Când s-a născut, am avut vreo trei zile în care a stat la terapie intensivă, la un pat cu oxigen, nu intubat, slavă Domnului, dar a trebuit să stea la un pat cu oxigen, că nu eliminase tot lichidul amniotic din plămâni şi atunci trebuia să stea să nu se desatureze. A fost foarte greu să-l ştiu acolo şi să nu pot să-l iau în braţe primele trei zile'', a mai adăugat fosta soție a lui Ilie Năstase.

Chiar dacă băieţelul, în vârstă de de opt luni, necesită toată atenţia ei, Amalia îşi face timp să meargă la dentist cu fetele ei. Dar să vedem cât de curajoase sunt cele două fete ale lui Ilie Năstase atunci când trebuie să dea ochii cu stomatologul.

''Aş vrea mov (n.r. aparat dentar), e culoarea mea favorită. Nu prea vreau fix pentru că am auzit de la prietene că le doare'', a mărturisit Ema, fiica lui Ilie Năstase.

Amalia, Alessia şi Ema au fost alături de Ilie Năstase la turneul de tenis de la Roland Garros. Fotografiile cu Amalia şi Ilie Năstase au făcut-o geloasă pe Brigitte, soţia lui Nasty.

 
 
Loading...