Lora răsuflă uşurată! Iubitul ei, impresarul Ionuţ Ghenu, a scăpat ca prin urechile acului de operaţie. Diagnosticat de medicii din ţară cu un chist la rinichi, Ionuţ a mers în Turcia pentru a afla o a doua opinie.


Lora s-a întors mai fericită ca niciodată din Turcia. Iubitul ei, Ionuţ Ghenu, a scăpat de operaţie, căci se pare că medicii români s-au înşelat asupra diagnosticului.

''A fost o excursie foarte frumoasă, toată călătoria s-a transformat în vacanţă, a fost vremea superbă. Analizele au ieșit bine, a ieşit totul foarte bine. Ne bucurăm că diagnosticul pus iniţial în România nu s-a adeverit'', a declarat Lora pentru emisiunea Focus Magazin.

Acum că primejdia a trecut, Lora şi Ghenu îşi trăiesc liniştiţi povestea de dragoste, ba chiar bat clopote de nuntă: ''E, mai e până la anul, vedem! Acum cum vrea şi Doamne, Doamne! Să avem timp, să avem tot ce ne trebuie, vedem, nu ne grăbim că noi ne simţim aşa, şi atunci practic e doar o formalitate. Eu una nu am nici o grabă!''.

Cât despre fosta prietenă şi rivală în dragoste, Doiniţa Oancea, Lora o ignoră atunci când se mai întâlnesc la evenimente. Preferă să se concentreze pe relaţia ei cu Ionuţ, fostul iubit al Doiniţei.

Loading...