Nu puțini sunt cei care au numit-o "mama eroină a showbiz-ului" și pe bună dreptate. La 35 de ani are cinci copii, cel mai mic de aproape cinci luni. Este vorba despre Anca Serea, cea care ar fi trebuit să-și creștineze mezinul zilele trecute, dar a amânat marele eveniment pe ultima sută de metri.


Chiar dacă au casa plină de copii, Anca și Adi Sînă, soțul ei, nu s-ar opri la cinci. Sunt gata și pentru un al șaselea moștenitor, chiar dacă bruneta mărturisește că nu se grăbește chiar atât de tare, ci mai are răbdare un an, doi. Chiar dacă Moise, cel mai mic dintre cei cinci poznași, trebuia botezat luna aceasta, Anca a amânat momentul, după cum ea însăși a povestit pentru "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima TV.

"Am amânat botezul și pentru că nu aveam o dată fixă stabilită, dar și pentru că avem un program încărcat atât noi, cât și nașii, care au fost plecați în America, la fel ca și Adi. Acum l-am stabilit, va fi pe 13 noiembrie, într-o duminică, dar o cermonie foarte restrânsă. O să mergem la un restaurant cu câţiva prieteni, maxim 50 de oameni. Nu o să ne îmbrăcăm de seară, o să fie mai degrabă spre cocktail aşa, şi nu cred că o să ne punem nimic pompos. Eu o să port o rochie simplă şi el, un costum simplu. Şi copiii la fel", a declarat vedeta.

Aşa cum au făcut şi cu nunta, pe care au dorit-o restrânsă şi discretă, Anca şi Adi nu au invitat la ceremonie decât persoane foarte apropiate.

Moise e deja voinicel acum şi este răsfăţatul întregii familii

moise.jpg

moise
Moise are aproape cinci luni
Foto: Facebook

 

Serea este mândră nevoie mare de toți cei cinci copii ai săui, iar despre Moise spune că nu îi face niciun fel de problemă, ci că este un micuț foarte vesel. "Moise este foarte bine, e drăguţ, râde tot timpul, e foarte cuminte. În perioada asta cu răcelile îl ţinem cumva mai deoparte, de locurile foarte aglomerate. Stă mai mult în curtea casei, îl plimbăm cumva între casa mamei şi casa noastră. Şi e un bebeluş cuminte. Mai complicat e cu somnul, când fiecare vrea să facă altceva. Ne descurcăm că sunt ai noştri şi îi iubim până la cer şi-napoi", a mai povestit Anca Serea pentru emisiunea de la Prima Tv.

Loading...