Sunt frumoase, cunoscute în întreaga lume, iar banii îi învârt cu lopata. Dar ceva tot le lipseşte. Mai exact, diploma de absolvire a liceului. Drew Barrymore, Rihanna, Britney Spears! Iar ca ele sunt multe.


Au parte de admiraţia a milioane de fani din întreaga lume şi o căruţă de bani. Dar, vorba aceea, în viaţă nu poţi să le ai pe toate. 

Spre exemplu, Rihanna! Cântăreaţa s-a lăsat de şcoală la doar 15 ani. Motivul? Rihanna a întâlnit un producător american care s-a îndrăgostit iremediabil de vocea ei! A chemat-o la New York pentru a înregistra câteva piese demo, iar casetele au ajuns pe mâna lui Jay Z... Restul e istorie.

Nici Britney Spears nu este mai departe! La 16 ani, Britney s-a retras de la liceul Kentwood din Louisiana, pentru a-şi face o cariera in muzica, la New York. Nu că ar fi avut o voce ieşită din comun, însă diva noastră avea silueta şi zâmbetul perfect pentru… "sticlă". Ceea ce a şi propulsat-o pe culmile gloriei.

Nici pentru Cameron Diaz, şcoala nu a fost un punct forte! La 16 ani, a semnat un contract de modelling, iar actriţa a considerat că… nu mai are nevoie de prea multă şcoală. 

"Nici măcar nu ştiu cum am rezistat cât am făcut-o. Uneori nici nu ştiam dacă am trecut o materie sau nu", a spus Cameron Diaz într-un interviu acordat unei reviste americane.

Şi Avril Lavigne a părăsit băncile şcolii… tot la 16 ani. Cântăreaţa a semnat un contract cu un producător de muzică, iar doi ani mai târziu, Avril cucerea topurile din întreaga lume cu melodia "Complicated".

"Iniţial trebuia să fac meditaţii particulare, dar nu le-am făcut, aşa că sunt pur şi simplu o persoană care nici măcar n-a terminat liceul", a mărturisit Avril, pentru o revistă americană.

Iar Drew Barrymore şi-a început cariera încă din copilărie, a plecat de acasă la 15 ani, şi a renunţat la scoală…la 16 ani. Şi cu toate că nu are în spate prea multe studii, Drew a ajuns să fie una dintre cele mai bune actriţe şi producătoare de la Hollywood.

 
 
Loading...