Zina Dumitrescu şi-a riscat sănătatea pentru a-şi acoperi datoriile la azilul în care locuieşte de patru ani? Cel puţin asta spun gurile rele după ce Mama Zina a participat la un eveniment monden şi a fost aproape de leșin.


Au fost momente de coşmar pentru Zina Dumitrescu la ultima ei ieşire în lume! În vârstă de 80 de ani, creatoarei de modă i s-a făcut brusc rău în timpul unui interviu şi s-a prăbuşit inconştientă pe un scaun la un eveniment la care a fost invitată de Dorin Negrău. Din fericire, incidentul nu a avut urmări tragice pentru Mama Zina, care s-a întors la azil cu ceva chef de dans.

Ion Cassian, directorul azilului din Ghermăneşti, s-a îngrijorat foarte tare la auzul veştii că Zinei i s-a făcut rău, mai ales că până acum aceasta nu s-a mai confruntat cu astfel de probleme.  

"E foarte bine doamna Zina. Nu a mai avut probleme, acolo a fost agolmeraţie mare, toate persoanele pe capul ei şi na, femeia are o vârstă nu mai rezistă cum rezista. Şi-a revenit, a avut o cădere de tensiune. Da ştiu că i-au găsit tensiunea mică şi puls 100. Dânsa are tensiunea mică de felul ei. Ea ia un tratament, dar nu e tratament psihologic, psihiatric, că nu are nici o problemă", a povestit patronul azilului de la Ghermănești.

După incidentul de la mall, Ion Cassian este decis să nu-i mai dea voie Zinei Dumitrescu să mai participe la astfel de evenimente mondene. 

Întrebat dacă o să-i mai dea voie Zinei Dumitrescu să meargă la evenimente, Cassian a fost categoric: "Păi m-a rugat Dana Săvuică să o las, probabil că nici ea nu a ştiut ce amploare ia toată treaba acolo. Nu o mai las! Să iasă la un restaurant, să mânânce ceva, e altceva, dar nu într-un cadru public aglomerat. Dânsa are acum stilul ei de viaţă care e total opus faţă de ce a fost. Stă în cameră, citeşte ziarul, se uită la televizor, se plimbă prin curte."

Mai mult, directorul azilului este foc şi pară în urma ştirilor apărute în presă confrom cărora Zina şi-ar fi riscat sănătatea pentru a acoperi datoriile la azilul de bătrâni unde locuieşte. Se ştie că „Mama Zina" nu reuşeşte să acopere cheltuielile cu pensia ei de 1.300 de lei şi a rămas şi cu o datorie de vreo 7.000 de euro. 

"Nu a luat nici un ban şi nu s-a dus nici un ban către azil nu a luat niciun ban că s-a dus acolo". Cât despre Cătălin Negreanu, fiul creatoarei de modă, se pare că acesta nu a dat niciun semn de viaţă de mai bine de un an de zile, şi nici măcar leşinul mamei lui nu pare că l-a mişcat în vreun fel. 

 
 
Loading...